Жаре и Саша – Саша Ковачевиќ MIX

Како и многу пати до сега Жаре си ја зема својата гитара за да ги придружува музичарите при изведба на нивните најпознати песни. Овој пат гостин ни беше Саша Ковачевиќ што значеше дека е време за уште еден настап на Жаре feat. Музички гостин 😀

Целата епизода тука, а монологот од епизодата можете да го погледнете тука.