Жаре за Fashionel

Одлична фотосесија и интервју на Жаре за модниот сајт Fashionel. За почетокот на новата сезона и сите изминати, за Диме Такси, македонскиот шоу-бизнис, Јелена Јованова, Стинг…

Читнете повеќе на Fashionel