Жељко му призна на Жаре: Не правам веќе деца, доста е!

И овој пат следува уште едно одлично издание на најгледаното ток-шоу во Македонија, „Еден на Еден“. Жаре и неговиот тим го угостија еден од најпознатите балкански пејачи, Жељко Јоксимовиќ, кој секогаш има што да раскаже од неговата богата кариера.

Сигурно малкумина од вас знаат дека Жељко е еден од ретктите изведувачи од овие простори, кој одржал концерт во Дубаи, или пак дека подготвува филм за легендата на српската музика – Тома Здравковиќ.

Но, исто така Жељко во ова најново издание на „Еден на Еден“ открива неколку детали од неговиот приватен живот, за дружбите со Харис Џиновиќ, за пијанките во Скопје и уште многу, многу други интересни приказни и анегдоти..

За тоа, бидете на Канал 5 во недела во 18:50 часот…

Погледнете ја најавата: