Жељко за спомените од Скопје и многу други интересни приказни во „Еден на Еден“

Во неделата во најгледаното ток-шоу во Македонија, „Еден на Еден“, имавте прилика да го гледате гостувањето на еден од најпознатите изведувачи на овие простори, Жељко Јоксимовиќ, кој се разбира, и овој пат имаше што да каже и да раскаже.

Жељко без проблем си ја отвори душата, па зборуваше за неговите нови проекти, за приватниот живот, за улогата како татко на три деца, за спомените од Скопје, па дури на крајот на Жаре му ја запеа неговата омилена песна „Леѓа о Леѓа“.

Се разбира, тука беше и Марјан Ѓорѓиевски кој беше задолжен за „часот“ по смеење.

За сите тие што ја пропуштија емисијата во недела, истата е веќе објавена на Јутјуб.

Уживајте: