Зошто е добро што Македонија е мала? (+18)

Најголемата предност да живееш во мала земја како Македонија е што, ако треба, во два дена би можеле да нѐ преселат сите. Сѐ е средено, уште само да треба.

Според Жаре, пак, корисното во тоа што Македонија е мала, е што ако некој ти украде точак или кола, ти само ЦАП ставаш на Фејсбук и големи се шансите дека некој да ја најде.

Лошото е што на Марјан сите слики со колата или точакот му се акти…

**По овие слики, крадецот сам се пријави во полиција и го врати моторот.