10 моменти од сезонa 7

Откако ја испративме сезоната со песна, време е да се навратиме на едни од најинтересните моменти од оваа сезона. Тешко беше да се одделат само 10 моменти ама ова сигурно се “можеби Топ 10” за сезона 007 според некого: