„Green Out“ во Еден на Еден

Дечките од Green out во четвртокот растурија на нивната концертна промоција на албумот „Рапаноја“, но претходно со малку скречање по гитара ја отворија и новата сезона на Еден на Еден. Слушнете ги Тонио Сан, Фулиш Грин, како и ЛД Пистолеро, со кого не очекува нов фристајл рап на ново чајче од Good Nature во следната епизода.