Гостувањето на Бране К15 во #1на1 сезона 6

Скратена верзија на #1на1 епизодата со легендата Бранко Огњановски од К15
Придружете ни се на нашата фејсбук и твитер страна за сите #1на1 новости

Во следната #1на1 (сабота, 6 декември, 21.30ч на Алфа) ни гостуваат Каролина Гочева и Нина Бадриќ!