Еден на Еден со специјална пехчевска емисија!

И оваа година #1на1 реши да направи една епизода која што ќе се разликува од останатите. Овој пат нашата екипа отиде на пат за Пехчево, град кој што дефинитивно има што да понуди!

Погледнете ја оваа уникатна и неповторлива емисија во целост само на нашиот јутјуб канал:

Погледнете ја одличната пехчевска гозба на Жаре и Мечо тука, а ако сакате да ги слушнете пијаните приказни на нашата екипа притиснете тука.