1на1 ВЕБ ЕКСКЛУЗИВА!!!

Ова е нешто досега невидено! Екипата на #1на1 стапи во контакт со продуцентите на сите македонски музички спотови во ИСТОРИЈАТА!

За првпат, ексклузивно, Меки Деличевиќ и Димо Медовски ги споделуваат тајните на занаетот и ги раскажуваат сите случки од снимањата на овие култни спотови за овие прекрасни вонвременски хитови…

За почеток, три спотови од легендарните Куку Леле –

Уште спотови и приказни од Меки и Димо следуваат во иднина… 🙂