Даниел Кајмакоски – Sex on Fire

Даниел имаше навистина добар настап на Х-Фактор со песната “Sex on fire”. Токму затоа ја викна и во шоуто, во акустична верзија заедно со Жаре. Не претеруваме кога велиме дека настапот не остави без зборови.

Погледнете и сами:

Други линкови

А уште еден настап на Даниел што ќе ве остави без зборови на следниот линк.

Монологот од епизодата ќе можете да го погледнете тука.