Што ве очекува во новата Фчерашни новости

Таен документ на МАНУ ја разјасни долгогодишната дилема на народот. Радикализацијата на протестите – шарените конечно го погодија срцето на Македонците. Генијалец заборавен од дрѓавата предвидува иднина.

Ова и многу повеќе во новата, осма по ред епизода на „Фчерашни новости“. Откриваме нови скандали, презентираме нови стории – сите фчерашни.

Премиерата на новата епизода е во добро познатиот термин, во недела во 19:10 часот на Телма, а подоцна истата ноќ, во 23 часот може да се погледне и првата реприза.

Дотогаш, погледнете ги необјавените клипови и скечеви на „Фејсбук“, фотографиите од позади сцената на „Инстаграм“ и потсетете се на старите епизоди на  „Јутјуб.

Пишете му и на Спиро Енергија на spiroenergija69@yahoo.com

Премиера: Секоја недела во 19:10 на Телма

Репризи: недела 23:05 часот, понеделник и четврток после 16 часот