3 причини да отидете на саем веднаш!

1.       При влезот на саемот не може да го промашите штандот на Golden Art. Различен од сите други, светски дизајниран, не само што е прекрасен туку и едуцира. Веднаш ќе ги забележите четирите најважни чекори при одбирање нов дом запишани на црни табли кои на просторот му даваат совршен изглед.

2.       Оваа година на саемот задолжително понесете ги и вашите дечиња. Додека Вие се информирате за одличните поволности на Golden Art штандот, тие ќе се забавуваат во специјално подготвените катчиња за цртање, редење сложувалки и коцки. Дома ќе си понесат специјален подарок, а најсреќните од нив на извлекувањето во петок ќе си добијат и таблет-компјутери.

3.       Golden Art од неодамна на своите купувачи им подарува Премиум пакет од Winner осигурување, подарок што ќе Ве поштеди од многу грижи.

Се гледаме на саем!