Новата реклама на Ауди

Браво за тимот кој ја креирал рекламата. Одлично е искористена популарноста на олимпијадата во Сочи и немилиот инцидент кој се случи. Секоја чест!

B8NzXaB

Ако не разбирате за што се работи, прво прочитајте го ова – www.edennaeden.mk/olimpiski-prsten-n-u-pagadi/