5 години Балкан Стенд Ап – 1на1 ТВ СПЕЦИЈАЛ

Правиме еднонеделна пауза од премиерни епизоди. Ново обраќање од Жаре, нови скечеви, нови гости, ново се на 24ти! Сега на 17-ти ќе има многу смеење со Еден на Еден специјалот – 5 ГОДИНИ БАЛКАН СТЕНД АП. Гледајте го оваа сабота во 21.30ч на Алфа тв, па со нови #1на1 премиери се враќаме од следната недела.