5 причини зошто го сакам!?

1. Затоа што е направен по врвен швајцарски рецепт. Превкусен, освежителен и со природен мирис.

2. Затоа што во секој 1 литар се собрани 15 природни и миризливи портокали.

3. 15-те портокали се таман на број за во сокот да нема место за ништо друго. Ниту шеќер, ниту конзерванси.

4. Затоа што досега се испија 1200 камиони Гуте Фрухте! Колку е тоа всушност? Доволно за ако ги наредиш еден по друг, да направиш колона вкусен Гуте Фрухте сок од Скопје до Куманово!

5. Затоа што едноставно го сакам! Како и зајкото од рекламата…

slika za posle tekst