Монолог – нов директор на ВИП

Последната епизода, како и многу други до сега ја започнавме со монологот на Жаре. И во овој монолог на шеговит  начин ги анализиравме најактуелните светски и македонски настани:

Јавувањето на Игор Џамбазов во полициска станица е достапно на следниот линк, а тука можете да го погледнете настапот на “High control” во живо во #1на1