7 комедии со над 100 епизоди

Нема полошо чувство од она кога ќе ја догледаш последната епизода од серијата за која не си спиел со денови. Токму затоа, ви предлагаме седим серии со кои има да помине повеќе од 100 епизоди смеење пред да ја почувствувате таа last episode горчина.

1. Brooklyn Nine-Nine

2013-сè уште се емитува, 137 епизоди

2. Frasier

1993-2004, 264 епизоди

3. Parks and Recreation

2009-2015, 125 eпизоди

4. Community

2008-2015, 110 епизоди

5. It’s Always Sunny in Philadelphia

2005-сè уште се емитува, 153 епизоди

6. Curb Your Enthusiasm

2000-сè уште се емитува, 100 епизоди

7. Shameless

2011-сè уште се емитува, 126 епизоди

Доколку сте ги гледале или имате подобри предлози, пишете ни! Бидејќи и ние си седиме дома…