Сергеј Четковиќ низ објективот на Еден на Еден

Фотогалерија од снимањето со Сергеј Четковиќ.

Неговото гостување во нашето шоу можете да го погледнете на следниот линк.

IMG_2365

IMG_2374

IMG_2377

IMG_2392

IMG_2398

IMG_2406

IMG_2410

IMG_2418

IMG_2419

IMG_2424

IMG_2431

IMG_2435

IMG_2439

IMG_2442

IMG_2443

IMG_2455

IMG_2460

IMG_2475

IMG_2479

IMG_2493