7 работи полоши од понеделник

Не сакате понеделници? Не сте единствените, ама како утеха „Фчерашни новости“ направија топ листа од 7 работи што се полоши од понеделник. Покрај тоа, во 30. епизода од третата сезона, екипата ви подготви и:

  • Како помина Саемот на советници
  • Голема возбуда во Владата по препораката од ЕК
  • Ланчо во претседателската вила
  • Ново реално шоу: Сѐ за летно тело

Новата епизода на „Фчерашни новости“ гледајте ја во недела од 20 часот на Телма. Дотогаш, еве ја епизодата 30: