80 години Алкалоид! Горди на нашите добри пријатели

Заврши и тоа. Месец дена го работевме овој настан со најголемо задоволство и мило ни е да соопштиме дека излезе одлично!

Големо браво и огромна благодарност за за г-дин Мето Јовановски, Дуке Бојаџиев, Фрајле, Петар Грашо и сите кои беа дел од организацијата.

Честито 80 години Алкалоид! Да редат уште безброј успеси во иднина.

20160920_233220

20160920_233228

alk1