Нова верзија на „Километри“ од Лозано

Иако во вчерашната емисија го чувме со „Rano je za tugu“, секако дека не го пуштивме да си оди без да ни запее уште нешто.

Ексклузивно за ФБ-фановите на Еден на Еден, ова е новата песна на Влатко Лозаноски – „Километри“.

© 2018 Еден на Еден. Сите права задржани. Web by Glitch Agency. Hosted by xo.mk.