А сад адио СЕЗОНА 8

Со вчерашната последната Best of епизода и официјално ѝ кажуваме ЧАО на Еден на Еден сезона 8!

Имавме повеќе од 30 одлични гости од секоја професија:

Пејачи, актери, политичари, доктори, спортисти, бизнисмени, водители, па дури и нашите сниматели!

Се забавувавме со безобразните карти, се плукавме кога веќе не се издржуваше, читавме лоши твитови, пеевме, игрвме…

Ја имавме најдобрата публика во студио, а секако тука беа и Пеперминт, Мешевски…

Спасе…

До среќната 9ка, ќе се дружиме на Фејсбук, Твитер и Инстаграм

Ве сака целата #1на1 екипа <3