Дац – Гостин во Еден на Еден!

Зошто Дац пријавил бомба во театарот во кој што работел, зошто се соблекувал гол и како Драган Спасов – Дац ги разенежнува жените? Одговорите на сево ова и многу повеќе – сабота, 19:15 на Телма! 😀