Ајде Тошо, нек се угоде!

ЕВЕ БОМБА – Васко К15 реши да се жени! Му посакуваме се најдобро на нашиот добар пријател и многу убави брачни моменти 🙂

Еве го неговото гостување во Еден на Еден пред 2 сезони кога на крајот од неговото интервју зборуваше со Жаре токму на темата брак!