Аки Рахимовски во Еден на Еден

Оваа сабота гости во #1на1 ќе бидат Аки Рахимовски и членовите на бендот “Парни Ваљак“!

Аки ни раскажа приказни за детството во Скопје, пикантерии од музичката кариера, сподели дел од авантурите на “Парни Ваљак” пред и по концертите.

Гледајте “Еден на Еден”, оваа сабота во 22 часот и 30 минути на Алфа ТВ.