Актерите од Монтевидео ја свират "Град" од Бајага

Актерите од новиот филм на Драган Бјелогрлиќ, “Монтевидео, се гледаме!” – Петар Стругар, Андрија Кузмановиќ и Иван Зекиќ заедно со Жаре свират своја верзија на познатата “Град” од Бајага во Еден на Еден. Групата се вика “Психомодо Оргазам” и звучат одлично 🙂