Андреј и Панчо од ДНК ја најавуваат осмата сезона од “Еден на Еден“

Што се случува кога Андреј и Панчо ќе се сретнат на улица? Најава за осмата сезона oд #1на1

Првата најава за новата сезона можете да ја погледнете на следниот линк.