Ако не ги паметиш, залепи ги!

Во Бејвоч, веројатно сите се сеќаваме на Дејвод Хазелхоф и Памела Андерсон. Во петорката Џексон најверојатно на прва ќе ни текне само на Мајкл.
Феноменално решение за рекламен принт на рекламните стикерчиња…
02