Кога познатите би ги имале очите на Стив Бушеми

Стив Бушеми е цар. Ама има чудни очиња, јбг…Пред некој ден се запрашавме како би изгледале познатите aко ги имаа очите на Стив Бушеми (не прашувајте што правиме во канцеларија).

И да, некогаш е навистина страшно кога ваквите прашања добиваат одговор… 😳😳