Бајага – конечно во Еден на Еден!

Конечно, дури во #Сезона15 од нашето шоу – Момчило Бајагиќ Бајага доаѓа Еден на Еден!

Претходно имавме шанса да чуеме негова песна во нашата емисија, но ова е прв пат да ни дојде на гости!

Првиот дел од разговорот со Бајага го гледаме оваа недела во 18:30 на Канал 5!