Бјелогрлиќ би сакал да сними серија за Данчо Шутурков!

Со Драган Бјелогрлиќ може да разговарате со денови, а да не ви стане досадно. Имајќи во предвид колкаво е искуството на овој човек тоа воопшто не е чудно. Оваа недела во 20.30 часот, Бјела отворено зборува за неговите почетоци, начинот на кој започнал да ја гради својата продукција, за дружбите со Арманд Асанте и Роберт Де Ниро, како и за неговата желба да сними серија за транзицијата низ која поминаа екс ју државите. Интересно, еден од ликовите ќе биде инспириран од еден наш познат тајкун…

Не заборавајте да не гледате оваа недела на Алфа со ексклузивниот гостин, Драган Бјелогрлиќ! Ново големо изненадување ви подготвивме веќе за идната недела кога ќе гостува најголемата ѕвезда од Икс Фактор, Даниел Кајмакоски…

IMG_8814

IMG_8819