Шабан Шаулиќ си ја кажа маката – Сакам се што мажите сакаат!

Оваа сабота имаме поинакви гости во нашето шоу Еден на Еден. Според најавата, иако се гостите поинакви, шоуто останува тотално непроменето. Многу зезање, интригантни прашања и приказни, а секако нема да изостане и неизбежниот хелиум! Едни од најпознатите балкански пејачи, Шабан Шаулиќ и Ана Бекута седнаа на двоседот. Гледајте ја емисијата оваа сабота во 22.30 часот на Алфа ТВ, а сега погледнете ја видео најавата.