Бора Чорба бил малолетен деликвент!

Фронтменот на култните Рибља Чорба, Бора Ѓорѓевиќ ни дојде на гости во #1на1. Направивме интересни разговори, пеевме, а падна и по некоја пцовка.

Гости беа и Темпера, групата составена од поранешните членови на Архангел – Мите Димовски, Џоле Максимовски и Драган Гиновски Гино, во која вокал е Тања Тас.

Гледајте не во сабота во 22:30 часот на Алфа тв.