УТРЕ ВО 20 ЧАСОТ – ПРВАТА ЦСИ ОХРИД!

Нашиот тим заедно со panika.be ви го претставува ЦСИ ОХРИД!

Утре (вторник) во 20 часот на edennaeden.mk и panika.be ќе ја погледнете првата епизода, а еве ја најавата 🙂