БЦ јавление

Доколку ги пропуштивте вчерашните „Фчерашни новости“ на „Канал 5“, понеделнички нека ви тргне со епизодата 2, а во неа:

–          Ексклузивно: Како помина протестот на #Бојкотирам

–          Дознаваме: Дали фудбалската репрезентација ќе се квалификува на ЕП?

–          Како ќе се снајдат пензионерите со новите промени во УЈП?

–          Што значи појавувањето на феноменот БЦ?

Гледајте ја новата епизода оваа недела од 19:30 на Канал 5.