Каков Идол, каков Икс Фактор, ова е вистинското!

100% портокал, новиот вкус на Гуте Фрухте си доби интересна промоција во нашето шоу. Жаре, Пајак и Елена Ристеска беа дел од жирито нашата верзија на талент шоуата како Идол и Икс Фактор. По откачената аудиција, еден среќен присутен во публиката си замина со неверојатно многу сокови Гуте Фрухте 100% портокал. Заслужи да е победник со неговата изведба на Црно Тиквешко или не, оценете сами. Сами значи! Не ја викајте баба ви!