Чекај само да видам…

Нема маж што не се нашол во ваква ситуација кога девојката или жената го земала со нејзе во шопинг. Она кога ќе каже чекај само да видам овде нешто, тоа значи да го пробам цел бутик, да не се лажеме. Најверојатно му дошло преку глава на човеков па поштено си дремнал.