#1на1 бенд & Меморија – Оган под ѕвездите

Како најава за големиот концерт на 11-ти јуни на Стадионот на АРМ во Скопје, имавме чест Меморија да изведат некои од своите нај познати хитови во живо, заедно со нашиот #1на1 бенд 😇