Conquering Lion во Еден на Еден!

Конечно може да се пофалиме дека во #1на1 сме имале и реге бенд! Во последната наша епизода свој настап имаа и тетовчаните Conquering Lion кој што не почестија со нивната песна “Wake up”.

Монологот од епизодата е достапен тука.

Играта “Безобразни карти” е достапна на следниот линк, а играта “Да плукнеш ме изнасмеа” е достапна тука.