Дали ќе ни се отворат портите на ЕУ и НАТО?

Во новата епизода на „Фчерашни новости“ овојпат први дознајте:

– Фчерашни открива: Дали ќе ни се отворат портите на ЕУ и НАТО?

– Сторија на Фчерашни: Како помина избирачкиот ден

– Ексклузивно на Фчерашни: Како помина бојкотот на Бојкотирам?

– Последната епизода на шоуто „Мешан брак“

Како и сите избирачки денови во изминатите сезони, а богами ги имаше многу, епизодата нема да ја проследите во вообичаениот термин. Гледајте „Фчерашни новости“ веднаш по отворената програма на „Канал 5“ во 22:30 часот.