Дали партиите ќе си подадат рака?

И оваа недела нѐ чека нова епизода на „Фчерашни новости“. Овојпат, од оваа ревносната екипа последни ќе дознаете:

– Фчерашни открива: Дали партиите ќе си подадат рака?

– Фчерашни дознава: Како се крои буџетот на Република Македонија?

– Фчерашни ексклузива: Какви дипломи имаат чуварите на јавниот ред и мир?

– Фчерашни на терен: Како помина есенското врзување на јаболкниците?

Гледајте „Фчерашни новости“ во недела од 19:30 часот на Канал 5 телевизија.