Дали полицијата конечно го пронајде убиецот на Јелена?!?!?

Не.

Барем мислиме така.

Не сме сигурни.

А и зошто барате одговор на ова прашање од #1на1?

Впрочем, зошто воопшто кликнавте на овој линк?

Навистина ве интересира дали е пронајден убиецот на Јелена?

Правете нешто попаметно од кликање на вакви линкови.

На пример седнете погледајте некоја епизода од нашето шоу.