Даниел ја пее “Зајди, Зајди” во Еден на Еден

Грев е да го имаш Даниел во емисија и да не го натераш да ти испее македонска народна песна акапела 🙂

Целата емисија со Даниел е оддалечена од еден клик, а монологот ќе можете да го најдете тука.

Освен “Зајди, Зајди” Даниел ја отпеа и ненародната “Sex on Fire” 😀