Што ќе гледаме во новата Фчерашни?

Нова епизода на „Фчерашни новости“. Еве што ќе гледаме во недела од 20 часот:

– Фчерашни открива: Кој е следниот Македонец што ќе се исели во странство ?

– Фчерашни истражува: Како функционира софтверот за прераспределба на судии

– Неверојатно: Возбудлива недела за македонскиот спорт

– Фчерашни интервју: Евтината струја влезе во секое домаќинство

Гледајте „Фчерашни новости“ оваа недела од 20 часот на „Телма“.