Даниел Кајмакоски и Неша Бриџис доаѓаат во Еден на Еден

Ако на прашањето “Кои ти се омилени песни?” одговараш со “Лисја Есенски и Ај Рики Мартине”  следната #1на1 епизода е токму за тебе! Оваа сабота во 19:15 на Телма ни доаѓаат Неша Бриџис и Даниел Кајмакоски!