Дарио како најинтересниот човек во светот

Сите ја знаеме познатата слика од човекот кој што интернетот го нарече “Најинтересниот човек на светот” и сите мемиња кои што излегоа од него.

 

interesting

 

 

Но сепак и Македонија има свој коњ за трка- никој друг освен Дарио. Еве зошто Дарио е најинтересниот човек барем во Македонија:

DAJTE NARODNA

 

 

ednas na pet

 

VOTKA

MIG

HIT SONGS