Влатко Васиљ фатен на дело како лаже!

Не, насловов погоре не е платен од страна на некоја партија 😀

Освен тоа што лажеше, Влатко Васиљ кажа и една вистина во сегментот “2 лаги и 1 вистина”! Која е вистината, а која е лагата откријте сами во следното видео:

 

Монологот од епизодата можете да го погледнете на следниот линк.