СТОП – само за фанови на Еден на Еден!

ЕДЕН НА ЕДЕН ТЕ БАРА ТЕБЕ!!!

Месецов започнува новата #1на1 сезона. Затоа, овој петок (07.11) во 19 часот организираме дружење, коктелче, тура низ нашето студио, муабетење со целата екипа и ексклузивна можност да ги ѕирнете сите нови работи што ги планираме за оваа сезона и заедно да одлучиме што од нив вреди да се најде на тв, а што е за во recycle bin!
Друштвото со кое може да дојдете е неограничено ама ние сме ограничени со капацитет. Затоа, ако сакате да бидете дел од оваа #1на1 дружба со Жаре и екипата пратете ни меил на info@edennaeden.mk со вашето име и презиме, години и телефонски број. Гарантираме многу супер и нетипично тв искуство…

p.s. ќе има и поклончиња