Џамбазов и Харе добиле прилика за пушење во канцеларијата на Иванов!

Во епизода со многу добри приказни, тешко е да се оддели само една како најинтересна. Сепак приказната за посетата на Харе и Игор кај Ѓорѓе Иванов е дефинитивно една од нашите омилени приказни во историјатa на #1на1 😀

Игор крши шише од глава – клик.

Целата епизода – клик.